lördag 2 januari 2010

Still in Byron

Kanns som en evighet sen senaste inlagget fast det egentligen bara va nagra dagar sen jag skrev det. Vi akte aldrig till surfers paradise eller tillbaka till brisbane som vi hade planerat. Trivdes sa himla bra har i byron sa vi stannade kvar och firande nyaret har istallet =) Aaaaahh vilket underbart stalle det ar! Ar helt foralskad! Men idag lamnar vi underbara byron och vart underbara hostel 'holliday village' for att bege oss vidare till surfers. Team sweden har splittrats upp.. ida har akt till sitt nya jobb utanfor brisbane, louise till sydney for att jobba hon med, clara aker till sydney idag och jag, alex, emelie och sandra till surfers. Ska bli kul! =) Sot scott har erbjudit sovplats till oss alla fyra sa vi slipper betala for hostel. Skooooont!

Backpackerlivet ar nog det roligaste jag varit med om! gemenskapen och alla nya vanner man traffar hela tiden, sa det ar med sorg i hjartat som man lamnar allihopa.

Nu ska vi tillbaka till hostelet och ta farval... Men innan jag glommer, ett citat av Alex: "Nu kommer vi inte ihag vad vi har glomt" =)

/Alma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar