torsdag 17 februari 2011

Harrys med fina vännerna från jobbet :)

Nyss hemkommen från middag och musik-quiz på harrys :) kom tvåa bör ju nämnas ;) en liten avskedmiddag med älskade Nina, Jonis-Jon, Idus, Jenny, Henke och Joakim. Supertrevligt!

Idag har man även fått tänderna polerade och fina, numera helt fläckfria från kaffe och té:)Även hunnit Sushi-lunchat med Nina och John, bytt strömkabeln till den nya externa hårddisken jag köpte igår (och som jag samma dag förstörde), skrivit ut all nödvändig resehandling och fått ena väskan färdigpackad! Skypade också med Landan precis innan Harrys. Åhh vad han får mig att längta!! Har fått adress och annat nödvändigt till hotellet vi ska bo på. Det brukar de alltid vilja veta innan de 'släpper in' en i landet. Bra, för en gång skull har jag koll i förväg;)

Morgondagens schema är redan fullspäckat; Imorgon bitti kommer Joan, Casper, syrran och Aveline :) Pappa och Micke kommer vid kl 12, och stannar tills Alec slutar skolan. Sen blir det stan med brorsan, efter det hem till Anna och Ivo för att hämta referens och säga hejdå, och sen raka vägen till hjärtat Nina på tjejmiddag:)

Såå, bör nog gå och plocka iordning det sista för idag sen straight to bed.

Nattinatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar